Vendégkönyv

Itt olvashat és írhat véleményt munkámról.

_

 
 
 
 
 
_
91 entries.
Ákos és Ivett wrote on 2014.05.21.
Fergeteges lakodalmat terveztünk, hát megkaptuk! Először sorra kértük az ajánlatokat zenekaroktól, de nem tudtunk dűlőre jutni. Egy kolléganőm ajánlotta Attilát: Hajnalig tartó bulit csinált és a vendégeik imádták. A felkészültséged, pozitív kisugárzásod sokat számított a készülődés során és a lagzi napján is. A profi szertartás hangosítás után jött az igazi buli. A vendégeink és te is odatetted magad. A nyitó tánc után mind a táncparketten ropták. Volt, aki évek óta most először mulatott ilyen jót. Nevetés, könnyek, izzadságcseppek, nagy összeborulások, éneklés...volt ott minden! Zengett a tőlünk Siófok! Örülünk, hogy Téged választottunk!
Janka és Gábor wrote on 2014.05.14.
Sziasztok! Május 3-án volt az esküvőnk és a lakodalomba Attilát kértük fel DJ-nek. Szuper választás volt, mert sokkal többet kaptunk tőle, mintha egyszerűen csak pakolgatta volna a lemezeket. Ő volt a ceremóniamesterünk is, levezényelte az egész estét, a játékokat, a programokat. Látszott, hogy nagy tapasztalata és rutinja van, igazi profi. Bármilyen kérdésünk volt feltehettük, jó tanácsokat adott. Ami nagyon tetszett nekünk, hogy nem hagyta ellaposodni az estét, ha volt egy kis zökkenő, megakadás, egyből tudta, hogyan reagáljon, mit kell ilyenkor mondani, hogyan kell nekünk segíteni, így gördült tovább az este, ment tovább a buli! Igen, hát a bui! 🙂 Nagy bulit akartunk, hát megkaptuk. Széttáncoltuk a lábunk. Bármilyen számot kérhettünk, megkaptuk és nagyon jól vezette át az egyik dalt a másikba. A közeljövőben házasulandó barátaink csak annyit mondtak utána, hogy magasra tettük vele a lécet... 🙂 Nagyon megbízható, az esküvői szervezkedés alatt is biztos pontot jelentett! 🙂 Nekünk is mások ajánlották, mi is bátran ajánljuk mindenkinek!!! 🙂 Köszönjük!
Évi és Szabi wrote on 2014.04.23.
Kedves Attila! Nagyon szépen köszönjük a családunk és a magunk nevében is, a tökéletes estét, és azt arengeteg segítséget amit, az elmúlt pár hónapban kaptunk tőled. Üdv.: Évi és Szabi
Julcsi és Peti wrote on 2014.04.22.
Sziasztok! Attila lakodalmunk hangulatáért volt felelős. Családunk, és Baráti körünkben még nem volt Dj a lagziban, ezért Mindenki számára ujdonság volt, és nagyon kiváncsi volt a társaság. Maximálisan meg voltunk elégedve szolgáltatásaival pontosan azt kaptuk amit előre megbeszéltünk( sőt talán többet is). Műsorvezetői képessége is kiváló a vendégsereg mindig tudta pontosan mit kell csinálni senki nem bojongott össze vissza. A zenei palettája nagyon széles azonnal tud reagálni bármilyen kérésre. Hajnalban egy kis engedd el a hajam is belefér. Játék vezetés, slide-schow, nyitótánc szerkesztés, fények, jó hangulat tehát minden. Pontos megjelenés, megbízhatóság. Nagyon köszönünk mindent!!!Vigyor Mindenkinek csak ajánlom!
Barbi és Zoli wrote on 2013.10.08.
Sziasztok! Életünk eddigi legfontosabb napján( esküvőnkön) Attila kiemelkedőt nyújtott! Csakis gratulálni tudok neki a remek hangulathoz, jól választott zenékhez. Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy Attilát választottuk. A zene mellett a slide-show is tökéletes volt, akárcsak közös videótánc, vagy a fények. De nem ragozom tovább, NAGYON köszönjük!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Zsóka és Gyuszi wrote on 2013.10.03.
Sziasztok! Elsősorban Attilához szólnánk. Nagyon köszönjük, amit a hétvégén nyújtottál az esküvőnkön, maximálisan elégedettek vagyunk. Köszönjük,hogy betegen is a legjobb formádat nyújtottad, reméljük azóta meggyógyultál. Láthattad mennyire vegyes volt a társaság, ennek ellenére eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk mindenkitől. Sajnos hűvös este volt,de azt gondoljuk, hogy sikerült feltüzelni a társaságot, mindenki ropta. A játékok is nagyon ötletesek voltak, igazán különleges színfoltjai voltak az estének, és nem vetették vissza a lendületet sem. Sőt... Külön köszönet azért, amit az esküvő előtt is dolgoztál, nagyon jól sikerült a vetítés is, és a nyitótáncunkhoz összeállított zenei blokk is! Ezúton szeretnénk újra megköszönni és további sok sikert kívánni a további munkádhoz! Kedves házasulandók! Manapság divat, hogy néhányan másodjára, harmadjára, stb. házasságot kötnek. Mi nem tudjuk miért van ez másoknál, de nálunk, ha így fog történni, az az Attila által teremtett buli miatt lesz!!! 🙂
Babi és Feri wrote on 2013.09.23.
Kedves Attila! Nagyon szépen köszönjük a lagzinkon nyújtott FERGETEGES alakítást. Nagyon örülünk, hogy annó a sok ajánlat közül téged vállasztottunk, most már úgy érzem eggyel több barátja van a családunknak. Sokat nem szeretnélek fényezni 🙂 A-Z-ig tényleg PROFI, csak ajánlani tudjuk!
Iby és Ádi wrote on 2013.09.11.
Szia Attila! A hétvégi lagzi óta nem győzzük fogadni a telefonhívásokat!!! Mindenki a fergeteges hangulatról áradozik... 😀 Az anyakönnyvezető is külön megköszönte a tökéletes háttérzene biztosítását... A játékok megmozgatták a násznépet, a pörgős slágerek pedig nem hagyták őket lustálkodni.... 😀 Örülök, hogy nem fogadtunk vőfélyt, hiszen te ezt a feladatot is tökéletesen megoldottad.... Minden fantasztikus volt: profi munka, tökéletes szervezés, garantáltan jó hangulat...:D Mindössze egy valamit tudnánk még mondani: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!
Adri és Zoli wrote on 2013.09.10.
Aki Attilát választja,annak csak gratlálni tudok,mert a legjobb mellett dönt. Nekünk most nyáron volt a lagzink és mi is őt kértük fel polgári kihangosításához és a lakodalom zenéjének biztosításához. DE ő 200 %-kal dolgozik és mondhatnám hogy mint koordinátor is közreműködött. El sem tudom mondani,hogy milyen jó bulit csinált,a kétkedők nagy meglepetésére 🙂 MI teljesen meg voltunk elégedve és semmi híbát nem tudnék találni a munkájában. Segített nekünk a bevonuló és aláfestő zenéknél,slide showt is készített nekünk,ő vágta össze a közös tánc zenéjét,és bármit szerettünk volna mindent megoldott 🙂 MIndenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!! NÁlunk hatalmas jó lagzit csinált!!!
Evelin és Gábor wrote on 2013.08.12.
Szia Attila! Először is szeretnénk megköszönni azt a fergeteges hangulatot amit az esküvőnkön varázsoltál. A nagy meleg és a forróság ellenére is betudtad csalni a násznépet a tánctérre. A változatos zenék a különféle játékok nagyon feldobták a hangulatot. A vonatosról nem is beszélve, nem maradt ülve senki mindenki beszállt a vonatba :)). Slide show nagyon nagy sikert aratott, szinte mindenkinek könny gyűlt a szemébe. Nagyon jól sikerült!! Mindenki nagyon jól érezte magát. Olyan visszajelzések is jöttek, hogy ez volt a legjobb lagzi amin eddig voltak. Másodszor pedig köszönjük azt a sok és fáradalmas háttérmunkát amit értünk tettél. A slide show, nyitótánc elkészítése nagy segítség volt. Tudjuk nem voltunk a "legegyszerűbb" kliensek. Hisz mivel mi külföldről szerveztük az egész esküvőt így csak interneten tudtuk tartani a kapcsolatot és megbeszélni minden részletet. Szuper, fantasztikus és felejthetetlen lagzi volt! Köszönjük szépen!!! További sok sikert kívánunk munkádhoz! Evelin & Gábor
Petra és Ádám wrote on 2013.07.28.
A legjov vállasztás volt, sokkal több mindenben segítet, mint azt reméltük volna. Zeében a piciktől a nagyokig mindenki megtalálta a talpalávalót, és a kívánságok sem hozták zavarba 🙂 Csak ajánlani tudunk mindenkinek, nagyon köszönjük a sok-sok segítséget! Petra és Ádám
Timi és Imi wrote on 2013.07.12.
Nagyon- nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen fantasztikus bulit nyomtál nekünk a lagzinkban!! Naaaagyon jól éreztük magunkat!! Én a lehetőségeimhez képest egy csomót táncoltam, anyuék aggódtak is, hogy nem lesz-e egy kicsit sok a táncból, de nem bírtam leülni, olyan jó zenék voltak!! :)) Megmondom őszintén, mikor az idősebb korosztálynak mondtuk, hogy esküvő Dj fogja szolgáltatni a talpalávalót, többen kicsit be voltak rezelve, mert azt hitték, hogy ilyen tucc-tucc zene lesz!! Aztán láttad, hogy ki maradt a kemény mag a végére???! Az ősök, meg a haverjaik!! Szóval az elmúlt napokban meg csak azt hallgattam tőlük is, hogy micsoda jó zene volt, és hogy mennyire jópofa és vidám egy figura vagy!! Úgyhogy az először kétkedők is fantörpikusan érezték magukat!!! Nagyon szépen köszönjük mégegyszer a közreműködést, imádtunk!!! 🙂 Lehet, hogy minden évben meg kéne ismételni ezt a bulit??? :)) Mi csak ajánlani tudunk Téged mindenkinek!! Sok puszi!! Vigyázz magadra, és a családodra!!!
Julcsi és Gábor wrote on 2013.07.07.
A Mi véleményünk az az lenne, hogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk az Attilát. Hogy miért? Soroljuk...: megbízható, ötletes és nagyon kreatív, szuper hangulatot fog teremteni minden egyes rendezvényen legyen az bármi:-)!!! Az esküvőnkön fergeteges bulit teremtett, pedig nem volt egyszerű:-) összetételű a násznép, de minden vendég jól érezte magát és nem volt olyan ember, aki ne perdült volna táncra:-)! Köszönünk mindent! További sok esküvőt neked:-)! Julcsi és Gábor
Betti és Krisztián wrote on 2013.07.07.
Köszönjük ezt a szép estét amit nekünk és a násznépnek okoztál Attila. Legszívesebben újból megismételnénk a lagzit ugyanis nagyon jó kis buli volt. Nem bántuk meg, hogy téged választottunk, sőt őrölünk neki!!!:)Köszönünk mindent! Maximálisan megvagyunk elégedve! Mindenkinek csak ajánlani fogunk! További sok sikert!
Zita és Tamás wrote on 2013.06.09.
Szi Attila! Köszönjük Neked a fergeteges bulit,amit a lagzinkon csináltál!!! Mindenki hihetetlenül jól érezte magát és ez nagy részben Neked volt köszönhető! Az összes résztvevő egyöntetű véleménye az volt,hogy nagyon profin nyomtad,és nem tudtak a fenekükön maradni,mert táncra (és játékokra)buzdítottad őket!De,szerintem ezt Te is láttad! 🙂 Még egyszer,köszönjük!!!
Ági és Ákos wrote on 2013.06.04.
Mi is csak ajánlani tudjuk Attilát, mivel manapság igen ritka az olyan elkötelezett, profi szakember, aki szemlátomást szereti is azt, amit csinál! Ráadásul mi csupán az esküvőnk napján tudtunk vele találkozni, mégsem éreztük egy pillanatig sem, hogy ez bármilyen problémát jelentett volna akár neki, akár nekünk. ...és ami nagyon fontos: az esküvőt megelőző időszakban – ami vélhetően minden pár számára „kritikus” – maximálisan „ügyfélközpontúan” és rugalmasan állt kér(d)éseinkhez, időpont-egyeztetéseinkhez! A slide-showt pedig mindenki számára ajánljuk: hatalmas élmény a családnak, a barátoknak és az ifjú párnak egyaránt ! Köszönünk mindent! 🙂 Ági & Ákos
Judit és Peti wrote on 2013.06.02.
Esküvőre a legjobb választás! Kedves, segítőkész, profi, és a legjobb hangulatot ő csinálja 🙂
Betti wrote on 2013.05.08.
Szia Attila, a visszajelzések alapján tetszett mindenkinek a buli, és a játékok is! Nem bántuk meg, hogy téged választottunk. További sok sikert! Betti és Barni.
György Kondor wrote on 2013.03.14.
Kedves Attila!Felkészültségeddel, gyakorlatoddal, és profi technikáddal nagyon nagy segítségünkre voltál, és rengeteg hasznos ötletet, tanácsot kaptunk tőled. Mindemelett pedig nagyon jót lehet bulizni Veled 🙂 Mindenkinek tudjuk ajánlani Attilát főleg aki fiatalos lendületes Dj-t szeretne az esküvőjére.
Szilvia Tóth wrote on 2013.03.14.
Kedves Attila! Bizonyára emlékszel rá, hogy novemberben Disznótoros Vigadalom címmel jótékonysági bált tartottunk a zalaszentgróti néptáncos gyerekek javára. Első alkalommal hívtunk Téged „hangulatfelelősnek” és el kell mondanunk, hogy ennél okosabbat nem is tehettünk volna! Fergeteges hangulatot teremtettél, minden korosztály találkozott kedvenc zenéivel és kimulathatta magát! Köszönjük, hogy segítettél sikeressé tenni a bált, és hogy nagylelkű felajánlásoddal személyesen is támogattad rendezvényünket! Ígérjük, hogy jövőre időben tudatni fogjuk veled az időpontot, hogy mindenképpen itt lehess. S ha Te is a csapatunk része leszel, biztos az újabb siker! Ezúton kívánunk Neked és kedves családodnak Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag, Boldog Új Évet!
error:
Call Now Button