Esküvői szolgáltatók véleménye rólam. Akiket én is jó szívvel ajánlok.

Itt olyan elismert szolgáltatók mondanak véleményt, kik hétről hétre dolgoznak Esküvőkön, és van összehasonlítási alapjuk.

Bokodi Gábor – Ceremónia Mester

Szerencsésnek tartom magam, hisz olyan dologgal foglalkozhatok, ami örömet okoz. 40 éves koromra az élet megtanított helyesen élni, tapasztalatok, traumák segítettek megérteni, hogyan kell. Hamvas, Müller, Popper, Wass, Márai, Feldmár, Szepes és még néhányan pedig csiszolták ezt a felismerést, alakították gondolkodásom, érzelmeim. Édesapám révén (aki 25 évig volt vezető riporter a magyar televízióban) pedig belém ivódhatott a tiszta, szép beszéd használata, aminek sokat köszönhetek…

Attilával már több alkalommal volt szerencsém együtt dolgozni. Mindíg felkészült, segítőkész. Figyel a vendégek igényeire, mellette a szolgáltatók munkáját is segíti. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Mihály Péter – Színész, Ceremónia Mester

Tel: +36 20 457 8833

E-mail: petervofely@gmail.com

Egy Esküvő nagyfokú rugalmasságot és egyben pontosságot odafigyelést igényel minden szolgáltatótól. Ezért körültekintőnek kell lenünk a kiválasztásuknál. Ceremónia Mesterként sok DJ-vel találkozom, és rendszeresen dolgozom együtt Attilával is. Nyugodt szívvel indulok neki minden estének mikor együtt dolgozunk, mert tudom, hogy a maximumot fogja kihozni a násznépből. Ajánlom azon pároknak akik nem akarnak kockáztatni. Csakis tökéletességgel jellemezhetem a közös munkáinkat. Ténylegesen precíz, pontos és kellően rugalmas. Technikai felkészültsége, és a látvány amit nyújtani tud, szinte egyedinek mondható.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Bolla Gábor – Esküvői Fotós

Web: http://www.bollagabor.com

E-mail: hello@bollagabor.com

Esküvői fotósként és magánszemélyként is egyéniségnek tartom magam, aki tudja, hogy mit akar és főképpen, hogy kiknek. Munkámban akkor érzem magam igazán jól, amikor szakmailag elismert, hozzám hasonlóan munkájára igényes, komprumisszumokat nem ismerő szolgáltatókkal dolgozhatok együtt.

Attilában már az első találkozás alkalmáva megláttam, hogy azon kevesek közzé tartozik a mai világban, akik becsülettel és alázattal végzik munkájukat. Mindent megtesz azért, hogy az ifjú páron kívűl a vendégek is jól szórakozzanak. Fény és látványtechnikai szempontból is hatalmas segítségére tud lenni a fotósoknak. Számos közös rendezvény tapasztalatai alapján az első szolgáltató, akit jó szívvel ajánlok a pároknak.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Plesz Márti – Szertartásvezető

Web: http:/www.micsodaeskuvo.hu

E-mail: marti@micsodaesküvo.hu

Plesz Márti – a MiCsoda Esküvő mester fokozatú szertartásvezetőjeként nem ismerek megalkuvást a szolgáltatók minőségét illetően, akikkel együtt dolgozom. Különleges, egyedi esküvői ceremóniák alkalmával szoktam együtt dolgozni Attilával, aki szintén a kifogástalan minőség híve a szakmájában. Pontos, alkalmazkodó és korrekt a párokkal és a szolgáltatókkal egyaránt. Csak ilyen megbízható emberekre érdemes bízni a Nagy Napot, mert akkor biztosak lehetünk a sikerben és így születik a harmonikus, feledhetetlen élmény…

Kónya Attila | Esküvő DJ

Kincses Fotó – Esküvői fotó

Web: www.kincsesfoto.hu

E-mail: info@kincsesfoto.hu

Kincses Attila vagyok, esküvői- és rendezvényfotós. Lendületes, fiatal csapatommal azon dolgozunk hogy a pár legszebb napjának legjobb pillanatai kerüljenek megörökítésre akár fotón, akár videón. Számunkra rendkívül fontos, hogy a képek és a videó tükrözzék a hangulatot és a
képi világ tökéletes legyen. Attilával rokonlelkek vagyunk, hisz
mindketten a tökéletességre törekszünk. Ezért is szeretek együtt dolgozni vele. Minden esküvőt ugyanazzal a lelkesedéssel és odafigyeléssel bonyolít le és a technikai felszereltsége kifogástalan. A fény- és hangulati elemek remekül feldobják az egész lakodalmat, így a képek válogatásánál és a videó megtekintésénél a pár újra átélheti életük legszebb napjának megünneplését. Minden alkalommal, amikor együtt dolgozunk vele, az események flottul mennek, a vendégek és a pár is remekül érzik magukat. Csak ajánlani tudom profizmusát.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Fegyverneky Levente – Ceremónia Mester

Tel: +36 30 457 99 58

A megfelelő szolgáltató megválasztása nagyban meghatározza az este milyenségét. A fotósnak, ceremóniamesternek, zenésznek, DJ-nek összeszokott csapatként kell működnie, az adódó problémákat, kéréseket közösen kell megoldani, együtt kell teljesíteni. Nekem mint ceremóniamesternek, nagyban megkönnyíti a munkámat, ha egy olyan profi szolgáltatóval dolgozhatok együtt mint Attila. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hiszen egy DJ munkája az egyik legmeghatározóbb az este összképében. Ez hatalmas felelősség és kihívás, de tapasztalataim alapján, Attila mint szolgáltató hiánytalanul teljesíti a legmagasabb elvárásokat is. Ha nem szeret kockáztatni, szerintem megtalálta az emberét.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Sándor Eszter
Ceremóniamester, Szertartásvezető, Rendezvényszervező
www.sevents.hu

E-mail: sevnts@icloud.com
Telefon: 06 30 254 91 98

Ceremóniamesterként, rendezvényszervezőként gyors, személyre szabott megoldásokkal próbálom megkönnyíteni az esküvő szervezés időszakát, a nagy napot.
Pörgősen, rugalmasan, örök mosollyal koordinálom az eseményeket, figyelve a részletekre,  a nem túl sok, nem túl kevés elvét szem előtt tartva, ötvözve a hagyományokat a modern elemekkel, ahogy a Pár egyénisége megkívánja.
Szertartásvezetőként szívesen ötvözöm a romantikát, az életszagú történetekkel, elegyítem a humort, a legmélyebb pillanatok hangulatát, megalkotva egy igazán bensőséges, egyedi ceremóniát.

Attilával több rendezvényen volt szerencsém együttműködni. Mindig felkészült, mosolygós, segítőkészsége, precizitása megnyugtató minden Szolgáltató számára.
Az általa prezentált zenei repertoár mindig igazodik a hangulathoz, a Pár, a Vendégek igényeihez, technikailag maximálisan felkészült, megbízható, korrekt Szolgáltató.

Marosi Viktor – Ceremónia Mester

Web: marosiviktor.hu

Telefon: +36.20.380.5380

„Az esküvő kivételes alkalom, ezért megszervezése próbára teszi a résztvevőket. Az én feladatom, hogy a pár és a vendégek számára ezt a napot élvezetessé, a kollégáknak pedig gördülékennyé tegyem. Az elegancia és a diszkréció épp olyan fontos, mint a jól összehangolt háttérmunka. Ezek hiányát még egy pontosan megszerkesztett programterv sem pótolja.

Attila nem megmagyarázza, hanem megoldja az aktuális feladatokat, ezzel pedig segíti kollégái munkáját. Örömmel dolgozom vele a későbbiekben is.”

Kónya Attila | Esküvő DJ

Titz Tibor Vőfély

Web: http://www.titztibi.hu

Tel: +36 70 567 2340

Titz Tibor vagyok és Vőfélyként illetve rendezvények műsorvezetőjeként tevékenykedem. Attilában egy rendkívül lelkiismeretes, szakmáját magas szinten ismerő és művelő szolgáltatót ismertem meg! Mindig mosolyog, ami ebben a szakmában szerintem igen fontos tényező és mindig igyekszik a többi szolgáltató munkáját segíteni, mindemellett  a vendégek maximális szinten történő kiszolgálását is hibátlanul műveli. Valóban profi a technika amivel rendelkezik és ennek kezelését is a legmagasabb szinten teszi. Csak ajánlani tudom mindenkinek!  Benne nem fog csalódni és ez nem reklám, ez az őszinte véleményem.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Sidó Dia – Esküvő Szervező

Web: www.eskudnimernek.hu

E-mail: info@eskudnimernek.hu

Sidó Diána vagyok, Esküvőszervezőként, elkötelezetten dolgozom azon, hogy minden megálmodott részletre a legtökéletesebb megoldásokat találjam meg – felhasználva tudásomat, tapasztalatomat és kiépített kapcsolatrendszeremet – hogy nektek csupán a szép és felejthetetlen pillanatok maradjanak.

Éppen ezért tudom Attilát jó szívvel ajánlani, azon pároknak, akik egy makszimalista hozáálású, kompromisszumokat nem ismerő, mindig a násznép igényeit szemelöttartő igazán jó dj-t keres. És még ami nagyon fontos:. készségesen segíti a többi szolgáltató munkáját, ami elengedhetetlen egy Esküvőn.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Szerdahelyi Rita – Esküvő / Wedding Photographer

Web: http://www.facebook.com/Rita-Szerdahelyi

E-mail: szerdahelyi.rita@gmail.com

Kreatív Esküvői fotóskén nagyon fontos számomra, hogy odafigyeljek minden apró részretre, és csakis igazán minőségi anyagot adjak ki a kezemből. Attilával mint Esküvő DJ-vel azért szeretek együtt dolgozni mert hozzám hasonlóan nem ismer kompromisszumokat, minden egyes rendezvényből kihozza a maximumot. Felkészültsége technikailag és látványban is maximális. A fotósok nagy segítségére tud lenni az egyedileg állítható fénytechnika. Közvetlen és rugalmas mind a szolgáltatókkal mint a vendégekkel. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, aki megbízható korrekt DJ-t keres.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Takács Bálint – Esküvői Fotó és Film készítő / First Sight Studio

Web: http://www.firstsightstudio.com

E-mail: hello@firstsightstudio.com

Takács Bálint – a First Sight Studio alapítója és vizuális vezetőjeként teljesen elfogulatlanul állítom, hogy Attila a kulcsa a minőségi esküvői filmjeinknek. Óriás segítség, mikor Vele dolgozhatunk együtt az esküvőn. Attila nem „csak DJ”, az Ő sok éves tapasztalata elengedhetetlen a szertartások és beszédek szakszerű hangosításához és minőségi hangrögzítéséhez, amely nélkül nem tudnánk tökéletes atmoszférájú filmeket prezentálni a pároknak. Komoly technikai felszereltsége lehetőséget biztosít a rendezvény helyszínének akár teljes fényfestésére, mely világítás minőségi és tökéletes fényű, így minden snitt vibrálóan színes és teljesen villódzásmentes anyagot eredményez a buli felvételeinkhez. Mindemellett Attila – hozzánk hasonlóan – maximalista és a szolgáltatói csapatban önzetlenül segíti mindenki munkáját a Tökéletes Esküvő megvalósításában.

Kónya Attila | Esküvő DJ

Fiáker Étterem Zalaszentgróth

Web: http://www.fiaker-eskuvo.hu

Ne hagyja, hogy a gyönyörű nap ezernyi apró részlete miatti aggódása elterelje figyelmét a legfontosabbakról: az élményről, a nagy nap fontos és sokáig emlékezetes mozzanatairól, a barátokról, rokonokról…

Sok éves tapasztalatunk már az előkészületektől az Önök segítségére lesz, nem csak a menüsor, és a hozzá illő italsor összeállításában, hanem megbízható szolgáltatók ajánlásában is, mint pl. Kónya Attila Esküvő Dj. Miért pont Kónya Attila?! Mert cégünk kizárólag magas színvonalú, és elhivatott szolgáltatókat ajánl, hisz a siker közös érdek. Egy ajánlatkéréssel Ön csak gazdagabb lehet, és találkozzunk egy remek rendezvényen viszont.

Tarsoly Balázs, a Fiáker Vendéglő, esküvőhelyszín tulajdonosa

Kónya Attila | Esküvő DJ

Batthyány Kastélyszálló****
https://wellnesskastely.hu
info@wellnesskastely.hu
06 83 537 000

A történelmi eleganciát sugárzó Batthyány Kastélyszálló**** 300 éves ősfás parkjában épült Batthyány Rendezvényház és esküvői sátor romantikus helyszínei a megálmodott, mesés esküvőknek.
A boldogító igent a kastélypark ősi fáinak lombjai alatt kimondani – , majd a lakodalom helyszínéül szolgáló, akár 100 fő befogadására alkalmas rendezvényteremben, vagy a 200 fő befogadására alkalmas esküvői sátorban ünnepelni felszabadultan az Ifjú Pár boldogságát – felejthetetlen élmény, ezt garantáljuk! Hogy mindez részleteiben is tökéletes legyen, arról professzionális csapatunk személyesen gondoskodik, mert számunkra fontos, hogy minden minőségben, tökéletes legyen!

Attilával számos rendezvényünkön dolgoztunk már együtt.
Mindig figyel a Vendégek igényeire, kitűnő hangulatot teremt.
Rugalmas, együttműködő, hangtechnikája mellett fénytechnikával is színesíti az estét.
Jó szívvel ajánljuk!

error:
Call Now Button