Itt olvashatsz véleményeket rólam és munkámról.

Nem igazán lehetet észrevenni, mikor hagyta el a helyét… Ezt tényleg nem tudom, hogy oldottad meg, remélem, tényleg kajáltál!?

Rengeteget segítet, és nagyonsok hasznos tanácsot adott nekünk, bármikor hívhattuk, kérdezhettünk.

Külön kiemelem és köszönöm a látványt amit varázsoltál.

Végig nagyon jó volt köztünk a kapcsolat, az elejétől kezdve összhangban voltunk és megegyeztek az elképzeléseink a bulival kapcsolatban. Ez meg is látszott a végeredményen

Az alábbi gombra kattintva könnyedén tudsz Te is véleményt írni.

Írd meg Te is a véleményedet rólam és munkámról.

 
 
 
 
 
_
87 entries.
Dóri és Zsolti Dóri és Zsolti wrote on 2012.06.06. at 20:15:
Kolléganőm és férje ajánlották Attilát (Kriszta és Péter) akik értékelését szintén érdemes mindenkinek elolvasni. Külső helyszínen volt a szertartásunk, ahol sajnos elég szigorú körülmények között lehetett csak nekiállni a zene összeszerelésének az étterem tulajdonosának köszönhetően, de Attila, nagyon ügyesen és gyorsan megoldotta. Mire a helyszínre érkeztünk mindent szépen előkészített. Ő szerkesztette és vágta meg a kérésünknek megfelelően a zenei aláfestést a szertartáshoz, ami nagyon jól sikerült. Majd a szertartás után villámgyorsan be is pakolt minden zenei felszerelést a tánctérhez. Jó ötleteket és sok segítséget adott, megszerkesztette a fotóvetítésünket, zenét vágott a nyitótáncunkhoz és a torta behozatalhoz. A lagzi elejétől a végéig nagyon jó hangulatot csinált, különböző vicces, játékos feladatokkal szórakoztatta a násznépet, és jól válogatta a zenéket. Végig kapcsolattartó volt, minden zenei kérésnek eleget tudott tenni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, tényleg azt nyújtja amit ígér, profi szinten. Maximálisan meg voltunk Veled elégedve, köszönünk mindent! Dóri és Zsolti
Kiss Kinga Kiss Kinga wrote on 2012.05.03. at 17:19:
Úgy érzem nekem is le kell írnom a tapasztalatomat Attiláról. 🙂 Nem a legolcsóbb ajánlatot kaptuk tőle , de nagyon jó választás volt. Az elejétől kezdve végig figyelt ránk, tudott mindenben segíteni, nagyon jó ötletei és javaslatai voltak. Az egész este az előre megbeszéltek szerint zajlott, a váratlan helyzetekre, gyorsan reagálva frappáns megoldásokat talált. Úgy gondolom, mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani. (Megéri az árát)
Eszter és Balázs Eszter és Balázs wrote on 2012.04.04. at 19:18:
Nagyon szépen köszönünk ezúton is mindent, fantasztikus volt a buli. Minket teljes mértékben lenyűgözött az a hozzáállás és profizmus, amivel végigkísértél bennünk az első beszélgetéstől a lagzi végéig. További sok sikert!!!
Klára és István Klára és István wrote on 2011.12.01. at 12:15:
Kedves Attila, teljes mértékben megvoltunk elégedve a szolgáltatásoddal, és csak megerősíteni tudjuk az ellőttünk írók véleményét. Még egyszer szeretnénk megköszönni minden segítségedet, és türelmedet "ilyen macerás párod még nem volt" :-). A hozzáállásod és a megjelenés miatt nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek!!
Beáta és Áron Beáta és Áron wrote on 2011.11.24. at 12:09:
Attilát mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Rengeteget segítet, és nagyonsok hasznos tanácsot adott nekünk, bármikor hívhattuk, kérdezhettünk. Időben megérkezett, tényleg fantaztikus technikával, még az utólsó pilanatban is alkalmazkoni tudott megváltozott igényeinkhez, fantaztikus hangulatot csinált. Örülünk neki, hogy Őt vállasztottuk, és nem az olcsóbb árakat néztük, a végeredmény tekintetében nagyon megéri az árát. Mégegyszer nagyon szépen közönjük Attila. Ajánlani fogunk mindenkinek.
Molnár Péter Molnár Péter wrote on 2011.08.24. at 12:02:
Attilát az Interneten találtuk, az utolsó pillanatban. Nem lelkesedtem a DJ ötletért, de mivel a szertartás egy helyen volt a lagzival, olyan embert kellett találnunk, aki egyben meg tudja oldani a hangosítást, zenei aláfestést a szertartás alatt, stb. Az első találkozó alkalmával, felhívta a figyelmünket olyan dolgokra is, amik nem feltétlen a zenével kapcsolatosak. Ötletként vetette fel a fotóvetítést, amit többször átszerkesztett nekünk és ötletet adott a nyitótáncra. Mindkettő nagy siker volt a vendégeink körében. Az esküvő fél 5-kor kezdődött, Attila 1-kor már a helyszínen volt, mindent összepakolt, flottul ment minden. Nem igazán lehetet észrevenni, mikor hagyta el a helyét… Ezt tényleg nem tudom, hogy oldottad meg, remélem, tényleg kajáltál!? Az eső a táncot sajnos elmosta, be kellett cuccolnunk, ezt Attila kis segítséggel fél óra alatt megoldotta és rövid idő alatt újra felspannolta a hangulatot. Az utolsó vendég 5 után ment el, addig végig szólt a zene és nem éreztem, hogy csökkent volna a lelkesedése. A hetven éves nagybátyámtól a diszkójáró unokaöcsémig mindenki dicsérte. Minden más szolgáltató lehúzott minket, de Ő azt nyújtotta, amit ígért, végig becsületesen és profi szinten. Ezzel ma sajnos nagyon ritkán találkozok, ezért is írtam. Megérdemli. Esküvőre feltétlen ajánlom Attila szolgáltatását. Nagyon meg voltunk Veled elégedve, szuper hangulatot csináltál. Ez a hozzáállás meg kell, hogy hozza számodra a gyümölcsét. Köszönünk mindent! Kriszta és Péter
Anikó és Tamás Anikó és Tamás wrote on 2011.05.24. at 11:58:
Nagyon szépen köszönjük, a fantaztikus hangulatot a lagzinkon, nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek, még egyszer sem csinálnánk másképp, mással 🙂

Mi is csak ajánlani tudjuk Attilát, mivel manapság igen ritka az olyan elkötelezett, profi szakember, aki szemlátomást szereti is azt, amit csinál!

Minket teljes mértékben lenyűgözött az a hozzáállás és profizmus, amivel végigkísértél bennünk az első beszélgetéstől a lagzi végéig.

Az egész este az előre megbeszéltek szerint zajlott, a váratlan helyzetekre, gyorsan reagálva frappáns megoldásokat talált.

A zenélésen kívül még a fényelemeket emelném ki, amik szintén hozzájárultak a jó hangulathoz.

Profizmusod és tapasztalatod mindenekit lehengerelt

Call Now Button