Itt olvashatsz véleményeket rólam és munkámról.

Nem igazán lehetet észrevenni, mikor hagyta el a helyét… Ezt tényleg nem tudom, hogy oldottad meg, remélem, tényleg kajáltál!?

Rengeteget segítet, és nagyonsok hasznos tanácsot adott nekünk, bármikor hívhattuk, kérdezhettünk.

Külön kiemelem és köszönöm a látványt amit varázsoltál.

Végig nagyon jó volt köztünk a kapcsolat, az elejétől kezdve összhangban voltunk és megegyeztek az elképzeléseink a bulival kapcsolatban. Ez meg is látszott a végeredményen

Az alábbi gombra kattintva könnyedén tudsz Te is véleményt írni.

Írd meg Te is a véleményedet rólam és munkámról.

 
 
 
 
 
_
84 entries.
Iby és Ádi Iby és Ádi írása 2013.09.11. - 11:27:
Szia Attila! A hétvégi lagzi óta nem győzzük fogadni a telefonhívásokat!!! Mindenki a fergeteges hangulatról áradozik... 😀 Az anyakönnyvezető is külön megköszönte a tökéletes háttérzene biztosítását... A játékok megmozgatták a násznépet, a pörgős slágerek pedig nem hagyták őket lustálkodni.... 😀 Örülök, hogy nem fogadtunk vőfélyt, hiszen te ezt a feladatot is tökéletesen megoldottad.... Minden fantasztikus volt: profi munka, tökéletes szervezés, garantáltan jó hangulat...:D Mindössze egy valamit tudnánk még mondani: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!
Adri és Zoli Adri és Zoli írása 2013.09.10. - 23:48:
Aki Attilát választja,annak csak gratlálni tudok,mert a legjobb mellett dönt. Nekünk most nyáron volt a lagzink és mi is őt kértük fel polgári kihangosításához és a lakodalom zenéjének biztosításához. DE ő 200 %-kal dolgozik és mondhatnám hogy mint koordinátor is közreműködött. El sem tudom mondani,hogy milyen jó bulit csinált,a kétkedők nagy meglepetésére 🙂 MI teljesen meg voltunk elégedve és semmi híbát nem tudnék találni a munkájában. Segített nekünk a bevonuló és aláfestő zenéknél,slide showt is készített nekünk,ő vágta össze a közös tánc zenéjét,és bármit szerettünk volna mindent megoldott 🙂 MIndenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!! NÁlunk hatalmas jó lagzit csinált!!!
Evelin és Gábor Evelin és Gábor írása 2013.08.12. - 11:14:
Szia Attila! Először is szeretnénk megköszönni azt a fergeteges hangulatot amit az esküvőnkön varázsoltál. A nagy meleg és a forróság ellenére is betudtad csalni a násznépet a tánctérre. A változatos zenék a különféle játékok nagyon feldobták a hangulatot. A vonatosról nem is beszélve, nem maradt ülve senki mindenki beszállt a vonatba :)). Slide show nagyon nagy sikert aratott, szinte mindenkinek könny gyűlt a szemébe. Nagyon jól sikerült!! Mindenki nagyon jól érezte magát. Olyan visszajelzések is jöttek, hogy ez volt a legjobb lagzi amin eddig voltak. Másodszor pedig köszönjük azt a sok és fáradalmas háttérmunkát amit értünk tettél. A slide show, nyitótánc elkészítése nagy segítség volt. Tudjuk nem voltunk a "legegyszerűbb" kliensek. Hisz mivel mi külföldről szerveztük az egész esküvőt így csak interneten tudtuk tartani a kapcsolatot és megbeszélni minden részletet. Szuper, fantasztikus és felejthetetlen lagzi volt! Köszönjük szépen!!! További sok sikert kívánunk munkádhoz! Evelin & Gábor
Petra és Ádám Petra és Ádám írása 2013.07.28. - 14:29:
A legjov vállasztás volt, sokkal több mindenben segítet, mint azt reméltük volna. Zeében a piciktől a nagyokig mindenki megtalálta a talpalávalót, és a kívánságok sem hozták zavarba 🙂 Csak ajánlani tudunk mindenkinek, nagyon köszönjük a sok-sok segítséget! Petra és Ádám
Timi és Imi Timi és Imi írása 2013.07.12. - 14:21:
Nagyon- nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen fantasztikus bulit nyomtál nekünk a lagzinkban!! Naaaagyon jól éreztük magunkat!! Én a lehetőségeimhez képest egy csomót táncoltam, anyuék aggódtak is, hogy nem lesz-e egy kicsit sok a táncból, de nem bírtam leülni, olyan jó zenék voltak!! :)) Megmondom őszintén, mikor az idősebb korosztálynak mondtuk, hogy esküvő Dj fogja szolgáltatni a talpalávalót, többen kicsit be voltak rezelve, mert azt hitték, hogy ilyen tucc-tucc zene lesz!! Aztán láttad, hogy ki maradt a kemény mag a végére???! Az ősök, meg a haverjaik!! Szóval az elmúlt napokban meg csak azt hallgattam tőlük is, hogy micsoda jó zene volt, és hogy mennyire jópofa és vidám egy figura vagy!! Úgyhogy az először kétkedők is fantörpikusan érezték magukat!!! Nagyon szépen köszönjük mégegyszer a közreműködést, imádtunk!!! 🙂 Lehet, hogy minden évben meg kéne ismételni ezt a bulit??? :)) Mi csak ajánlani tudunk Téged mindenkinek!! Sok puszi!! Vigyázz magadra, és a családodra!!!
Julcsi és Gábor Julcsi és Gábor írása 2013.07.07. - 20:19:
A Mi véleményünk az az lenne, hogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk az Attilát. Hogy miért? Soroljuk...: megbízható, ötletes és nagyon kreatív, szuper hangulatot fog teremteni minden egyes rendezvényen legyen az bármi:-)!!! Az esküvőnkön fergeteges bulit teremtett, pedig nem volt egyszerű:-) összetételű a násznép, de minden vendég jól érezte magát és nem volt olyan ember, aki ne perdült volna táncra:-)! Köszönünk mindent! További sok esküvőt neked:-)! Julcsi és Gábor
Betti és Krisztián Betti és Krisztián írása 2013.07.07. - 14:20:
Köszönjük ezt a szép estét amit nekünk és a násznépnek okoztál Attila. Legszívesebben újból megismételnénk a lagzit ugyanis nagyon jó kis buli volt. Nem bántuk meg, hogy téged választottunk, sőt őrölünk neki!!!:)Köszönünk mindent! Maximálisan megvagyunk elégedve! Mindenkinek csak ajánlani fogunk! További sok sikert!
Zita és Tamás Zita és Tamás írása 2013.06.09. - 08:18:
Szi Attila! Köszönjük Neked a fergeteges bulit,amit a lagzinkon csináltál!!! Mindenki hihetetlenül jól érezte magát és ez nagy részben Neked volt köszönhető! Az összes résztvevő egyöntetű véleménye az volt,hogy nagyon profin nyomtad,és nem tudtak a fenekükön maradni,mert táncra (és játékokra)buzdítottad őket!De,szerintem ezt Te is láttad! 🙂 Még egyszer,köszönjük!!!
Ági és Ákos Ági és Ákos írása 2013.06.04. - 14:17:
Mi is csak ajánlani tudjuk Attilát, mivel manapság igen ritka az olyan elkötelezett, profi szakember, aki szemlátomást szereti is azt, amit csinál! Ráadásul mi csupán az esküvőnk napján tudtunk vele találkozni, mégsem éreztük egy pillanatig sem, hogy ez bármilyen problémát jelentett volna akár neki, akár nekünk. ...és ami nagyon fontos: az esküvőt megelőző időszakban – ami vélhetően minden pár számára „kritikus” – maximálisan „ügyfélközpontúan” és rugalmasan állt kér(d)éseinkhez, időpont-egyeztetéseinkhez! A slide-showt pedig mindenki számára ajánljuk: hatalmas élmény a családnak, a barátoknak és az ifjú párnak egyaránt ! Köszönünk mindent! 🙂 Ági & Ákos
Judit és Peti Judit és Peti írása 2013.06.02. - 14:14:
Esküvőre a legjobb választás! Kedves, segítőkész, profi, és a legjobb hangulatot ő csinálja 🙂
Betti Betti írása 2013.05.08. - 15:12:
Szia Attila, a visszajelzések alapján tetszett mindenkinek a buli, és a játékok is! Nem bántuk meg, hogy téged választottunk. További sok sikert! Betti és Barni.
György Kondor György Kondor írása 2013.03.14. - 13:11:
Kedves Attila!Felkészültségeddel, gyakorlatoddal, és profi technikáddal nagyon nagy segítségünkre voltál, és rengeteg hasznos ötletet, tanácsot kaptunk tőled. Mindemelett pedig nagyon jót lehet bulizni Veled 🙂 Mindenkinek tudjuk ajánlani Attilát főleg aki fiatalos lendületes Dj-t szeretne az esküvőjére.
Szilvia Tóth Szilvia Tóth írása 2013.03.14. - 13:09:
Kedves Attila! Bizonyára emlékszel rá, hogy novemberben Disznótoros Vigadalom címmel jótékonysági bált tartottunk a zalaszentgróti néptáncos gyerekek javára. Első alkalommal hívtunk Téged „hangulatfelelősnek” és el kell mondanunk, hogy ennél okosabbat nem is tehettünk volna! Fergeteges hangulatot teremtettél, minden korosztály találkozott kedvenc zenéivel és kimulathatta magát! Köszönjük, hogy segítettél sikeressé tenni a bált, és hogy nagylelkű felajánlásoddal személyesen is támogattad rendezvényünket! Ígérjük, hogy jövőre időben tudatni fogjuk veled az időpontot, hogy mindenképpen itt lehess. S ha Te is a csapatunk része leszel, biztos az újabb siker! Ezúton kívánunk Neked és kedves családodnak Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag, Boldog Új Évet!
Éva és Viktor Éva és Viktor írása 2012.11.23. - 19:06:
Kedves Attila!Felkészültségeddel, gyakorlatoddal, és profi technikáddal nagyon nagy segítségünkre voltál, és rengeteg hasznos ötletet, tanácsot kaptunk tőled. Mindemelett pedig nagyon jót lehet bulizni Veled 🙂 Mindenkinek tudjuk ajánlani Attilát főleg aki fiatalos lendületes Dj-t szeretne az esküvőjére.
Kissné-Magyar Krisztina Kissné-Magyar Krisztina írása 2012.09.20. - 09:17:
Úgygondolom csak jót tudunk Mondani Attiláról. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott, szertartástól az utólsó számig. Menetközben a társaságot figyelve mindik tudta mit, mikor krll csinálni. Nem vagyok szakmailag hozzáértó, de technikailag, él látványra magasan túlszárnyalta az elképzeléseinket, de ez a fényképeken is látszik.
Mira és Dávid Mira és Dávid írása 2012.08.31. - 20:40:
Attila. Szeretnénk megköszönni ezúto is, a lakodalmunkba varázsolt hangulatot. Nem volt egyszerű dolgod, mert kegyetlen meleg volt, amitől egy idő után már mindenki szenvedett. A lagzi helyszínén, a teremben is nagy volt a hőség. Én személy szerint sose szerettem, és nem is tudok táncolni, és akkor, érezve ezt a hangulatot, én is teljes beleadással, örömmel táncoltam. A játékok, amiket kitaláltál szintén brutálisan jók voltak. Megállás nélkül röhögtünk! Felejthetetlen az élmény, hogy együtt láthattuk a családot, barátokat ennyire jól érezve magukat! Ezért a csodálatos hangulatért nagyon hálásak vagyunk neked! Örülök, hogy téged választottunk, de igazából ez nem is volt kérdés, mert nővéremék lakodalmában is te zenéltél, és ott is hatalmas volt a buli, a jókedv! A további munkádhoz szeretnénk hasonló sikereket kívánni! Reméljük, még lesz alkalmunk találkozni veled!
Kornélia és Bálint Kornélia és Bálint írása 2012.07.03. - 09:43:
Elöszőr dj-vel nővérem lagziján találkoztam, és akkor döntöttünk úgy Bálinttal, hogy mi is ezt szeretnénk. Rengeteg Dj ajánlatot kaptunk, s ami miatt Attila mellett döntöttünk, az a referenciák közt látható megjelenése, talán az egyetlen ember volt aki nem csomagokat kínált, nem szabott idő korlátot, és az ajánlatában, nagyon sok mindent megígért. Valójában nem volt az olcsóbb szolgáltatók közt, de már az első beszélgetésnél, határozott, meggyőző volt, látszott, hogy nem elöszőr csinálja. Ahogy közeledtünk a nagy naphoz egyre sürvebben keresett minket pontosítottuk a forgató könyvet, elkészítette, nyitó táncunkat , slideshow-nkat, és rengeteg tanáccsal látott el minket. Az esküvő napján időben érkezett profin hangosította a szertartást, és vezette le az egész estét az előre megbeszéltek alapján. Rugalmasan alkalmazkodott a rokonság váratlan kéréseihez. Úgy gondolom jó döntés volt Ő-t választanunk. Ezúton is köszönünk mindent Attila, további sok sikert.
Dóri és Zsolti Dóri és Zsolti írása 2012.06.06. - 20:15:
Kolléganőm és férje ajánlották Attilát (Kriszta és Péter) akik értékelését szintén érdemes mindenkinek elolvasni. Külső helyszínen volt a szertartásunk, ahol sajnos elég szigorú körülmények között lehetett csak nekiállni a zene összeszerelésének az étterem tulajdonosának köszönhetően, de Attila, nagyon ügyesen és gyorsan megoldotta. Mire a helyszínre érkeztünk mindent szépen előkészített. Ő szerkesztette és vágta meg a kérésünknek megfelelően a zenei aláfestést a szertartáshoz, ami nagyon jól sikerült. Majd a szertartás után villámgyorsan be is pakolt minden zenei felszerelést a tánctérhez. Jó ötleteket és sok segítséget adott, megszerkesztette a fotóvetítésünket, zenét vágott a nyitótáncunkhoz és a torta behozatalhoz. A lagzi elejétől a végéig nagyon jó hangulatot csinált, különböző vicces, játékos feladatokkal szórakoztatta a násznépet, és jól válogatta a zenéket. Végig kapcsolattartó volt, minden zenei kérésnek eleget tudott tenni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, tényleg azt nyújtja amit ígér, profi szinten. Maximálisan meg voltunk Veled elégedve, köszönünk mindent! Dóri és Zsolti
Kiss Kinga Kiss Kinga írása 2012.05.03. - 17:19:
Úgy érzem nekem is le kell írnom a tapasztalatomat Attiláról. 🙂 Nem a legolcsóbb ajánlatot kaptuk tőle , de nagyon jó választás volt. Az elejétől kezdve végig figyelt ránk, tudott mindenben segíteni, nagyon jó ötletei és javaslatai voltak. Az egész este az előre megbeszéltek szerint zajlott, a váratlan helyzetekre, gyorsan reagálva frappáns megoldásokat talált. Úgy gondolom, mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani. (Megéri az árát)
Eszter és Balázs Eszter és Balázs írása 2012.04.04. - 19:18:
Nagyon szépen köszönünk ezúton is mindent, fantasztikus volt a buli. Minket teljes mértékben lenyűgözött az a hozzáállás és profizmus, amivel végigkísértél bennünk az első beszélgetéstől a lagzi végéig. További sok sikert!!!

Mi is csak ajánlani tudjuk Attilát, mivel manapság igen ritka az olyan elkötelezett, profi szakember, aki szemlátomást szereti is azt, amit csinál!

Minket teljes mértékben lenyűgözött az a hozzáállás és profizmus, amivel végigkísértél bennünk az első beszélgetéstől a lagzi végéig.

Az egész este az előre megbeszéltek szerint zajlott, a váratlan helyzetekre, gyorsan reagálva frappáns megoldásokat talált.

A zenélésen kívül még a fényelemeket emelném ki, amik szintén hozzájárultak a jó hangulathoz.

Profizmusod és tapasztalatod mindenekit lehengerelt