Az Esküvő DJ-k nagyban különböznek egymástól. Más típusú/stílusú emberek, eltérő tapasztalatokkal rendelkeznek és árban is jelentősen különböznek. Nem mindegyik Dj passzol hozzátok. De ezt érezni fogjátok. Fontosnak tartom, hogy megkülönböztessem magam szakmailag is azoktól, akiket te sem szeretnél megbízni egy ilyen fontos és felelőségteljes feladattal. Ma már rengetegen állítják magukról a könnyű pénzkereset reményében, hogy Esküvő DJ-k. Másolnak, megtévesztő weboldalakat készítenek, valótlan referenciákat használnak.

Kónya Attila | Esküvő Dj

Ha nem egy hirtelen felbukkant, másokat másoló DJ-t szeretnétek akkor én vagyok a megfelelő számotokra.

Tisztában vagyok vele, hogy szolgáltató vagyok, nem egy STAR DJ, nem akarok se több sem pedig kevesebb lenni, mint amit az adott Esküvő hangulata megkíván.

1, Számomra a legfőbb referencia a Ti Esküvőtök, célom, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő zenét, és a lehető legtöbben jól érezzék magukat. Legyetek büszkék az Esküvőtökre, nekem pedig jó híremet vigyétek TI és a vendégeitek. 11 év kimondottan esküvő Dj-ként és Több mint 330 esküvővel a hátam mögött a mai napig minden egyes rendezvényre kihívásként tekintek, ugyanazzal az izgalommal készülök mint a legelső alkalommal.

2, Valóban Főállású Esküvői DJ vagyok,  így időbeosztásomat a lehető legrugalmasabban tudom hozzátok igazítani a megbeszélésekre, találkozókra. Nem vagyok munkaidőhoz, csak családhoz kötve :-)!

3, Technikailag fel fagyok készülve, mindenre. Bármi, meghibásodás történik vannak tartalék ezközök amivel a rendezvényt eaetleges, technikai hiba esetén be tudom fejezni.

4, Minden egyes Esküvő velem van egyesztetve, és én is vagyok ott a Nagy Napon. Nincsenek embereim és nincs olynan, hogy “jaj bocs, de jött valaki aki többet fizet”.

5, Saját tulajdonú technikával rendelkezem, minden szükséges ezközt én biztosítok, beszerelek és elbontok, csak konektorra van szükségem. Mivel nem bérelt technikával dolgozom így a minőség mindíg az általam elvárható maximum, nem függök az éppen bérbeadótol.

6, Öltözködésemre, és megjelenésemre az első perctől az utólsóig odafigyelek. Alkoholt nem fogyasztom és nem dohányzom.

7, Ár/érték arányban a piacon elérhető egyik legértékesebb szolgáltatást nyújtom. Unod már a paraván és a Háromszög huzatt látványt? Teljesen egyedi és kimagasló a 2020-as technikai-látvány megjelenésem.

8, Büszke vagyok rá, hogy az elsők közt léptem Magyarországon a fűállású  Esküvő DJ-világába, olyan technikai és látványbeli megoldásokat produkáltam már 11- évvel ezelőtt amiket minden magára adó Esküvő DJ mára alap felszerelésként tart. Ilyen például a hangfalálványokon látható huzat, a DJ pultot takaró paraván, az egyedileg vezérelhető fények, a Gobo vetítés és még sorolhatnám. Mivel fojamatos cél az innováció. így látványban teljesen egyedi és kimagasló a megjelenést tudok biztosítani, amit biztosan nem látsz másnál.

Nem utolsó sorban pedig, 2009-ben már én is átéltem ugyan azt amit most Ti. Így tudom azt biztosítani, hogy valóban feledhetetlen legyen a Nagy Nap.